logo2.png

Crew Members

Christoffer Dreyer

The Adventurer

Dreyer er den mest useriøse seriøse reisende karen han har møtt på stien sin. Han har vært ute ei sommernatt før, og lever sitt bedagelige liv med filosofien "Alt ordner seg alltid, alltid!"

Vegar Clausen

The Explorer

Clausen tar alt som det kommer, viss det kommer. Og glemmer det meste som er av betydning. Ellers så lever han livets glade dager uten store bekymringer.

Taxi Clausen

The Guard Dog

Taxi spiser først og fremst alt som får plass i munnen, og det som ikke får plass gnager hun på! Elsker turer i skog og mark (uten eieren), ellers en fargeklatt i Retiroveien, som alle elsker!

Espen André Nørve

The Party Fixer

Espen er en stor ressurs for ontheroad crewet. Med god ståpå vilje og den riktige partyånden, bidrar han til å holde meget oppegående fester! Og med et stort kontaktnett fikser han også det meste av det en skulle trenge.

Henrik Kjelstalid

The Captein

Henrik kommer ofte med en del unyttig informasjon, og frister oss til å gjør andre ting enn det som er planlagt. Så er han også veldig glad i å spise opp all maten vår, men vi kunne ikke vært han foruten.

Stian Røssgård

The Mechanic

Stian fikser for det meste stjernebiler, men kan også en ting eller to om safaribiler! Noe som har kommet godt med nå. Som medlem av "gutteklubbengrei", sier heller ikke denne karen nei til en fest eller to.

Mariann Furset

The Maid

Mariann er en reser på å støvsuge og rydde bil, og kommer ofte med is på varme sommerdager. Dette er noe vi verdsetter høyt siden vi hater "hus"arbeid.. Hun har også blitt dreven på å lage jelly-shots, noe som kom godt med på avskjedsfesten.

Edijs Zaks

The Toy Car Guy

Edijs er ranket som en av verdens beste ISRA kjørere (Internstional Slot Racing Association). Så når det kommer til finelektronikk er dette vår man! Han er også "The Muscle" om vi skulle rote oss opp i noe trøbbel.

Torunn & May-Liss

Hasle Sofa & Shower

Torunn & May-Liss er to sprudlene jenter. De, som oss, liker også å ta seg en ferietur litt lengre enn til Mallorca, og dette er jo slikt vi liker! De stilte også leiligheten sin til disposisjon så vi fikk oss en dusj og litt nattessøvn på sofaen.

Jørgen Haug Huus

The Travel Guide

Eller bare Huus som han går under i musikkmiljøet, er en knakende kjekk kar som alltid har gode råd ang. reising og planlegging. Selv om vi ikke hører så masse på rådene vi får, er det alltid kjekt å høre hvordan Huus hadde løst potensielle problemer siden han er "litt" skeptisk av natur.

Gjermund, Katrine & Peanut!

The Family

The Family har stilt opp med både toalett, dusj og tannpussevann til crewet! Dette er vi selvsagt meget takknemlig for, og dette alene hadde vært grunnlag nok for å bli crew member. Men når de i tillegg disker opp med både mat og en god film, og ikke minst jobber til JobbService, hvor betalingen ble å disponere hele leiligheten, den helgen de var på harryhandel i Sverige. Katrine har også vært behjelpelig med praktiske oppgaver når det kom til søking om visa ved den Pakistanske ambassaden. Gjermund er i tillegg gammelt æresmedlem fra den tiden vi bodde i en garasje i Byron Bay, Australia.

 

Btw.
Vist du ikke skjønte det så er Peanut hunden...

Raivis Jonsons

The Fixer

Raivis is a real friend, that never lets you down, he has helpt us a lot with the car, housing and parties. And for that he have earned a spot on our crew list.

 

He's also a better ISRA driver then Eddy... :)

Gatis

The Lifeguard

Gatis has helped us a lot with the car, and not at least been very patient in the lengthy process of getting the car re-registered on us. He is also a kick ass lifeguard!

Per Einar

The Transporter

Per Einar er en knakende kjekk kar som lett stiller opp når crewet er i beit for flere bildeler. Han er også eier av A-Maskinservice A/S, så her er det bare å ta kontakt for en hyggelig prat.