• Vegar Clausen

ALANYA - Second Round! - Uke 2 - 06.08.2012


Etter å ha sendt hjem gutteklubbengrei, fikk vi oss en «fridag» som egentlig ble brukt på samme måte som alle andre dager, bare uten alkohol. Sove lenge, våkne, stein saks papir om hvem som skulle stikke ned og kjøpe frokost/middag, prate litt med god kompisene våre som driver og eier hotellet vi bor på, Hildegard Hotel, kremen plass! Absolutt og anbefale! Tusle en tur, nattmat med kompisen på hjørnet, som kaller oss safariboys selv om vi aldri har sagt at vi kjører safaribil. Du vet vel hvordan det er på slike plasser, alle kjenner jo oss her nede... og her snakker vi middag med drikke for en tier(15kr), noe som er overkommelig.


Neste dag er det på an igjen, chartervenninnene ankommer Alanya for å feie over det som er av Tyrkere! Her snakker vi rullekebab, tyrker-shot og en del andre morsomme sammenligninger som egentlig bruker å bli rettet mot frøken Giske (Hei, Birgitte), men det kan vi komme tilbake til senere.


Skulle du være i tvil om hvem denne gjengen med frisluppene party-chicks er så kan vi fortelle at vi snakker om Iselin Lunden, Elisabeth Hanken, Emily Grytten og Marlene Fiskerstrand. Førstnevnte har til og med prøvd å bestikke oss for å få et «finere» innlegg, og vi kan love dere en ting. Slikt driver vi ikke med, så her kommer den nakne sannheten enten de liker det eller ikke! Og tanken på hva som går rundt i hode på Lunden & Co akkurat nå, gir oss en eller annen syk glede.


Men aller først må vi fortelle om hotellet vi bor på, Hildegard Hotel. Når vi først kom dit så la vi merke til at det var kun en kar som drev hele driten alene, og de få gangene han sov, sov han i resepsjonen på en sofa. Greit nok, han var veldig hyggelig og pratet overraskende godt engelsk. Etter noen dager dukket det opp en litt eldre kar som virker som en slags vaktmester, med Kasakhstansk treningsdress. Han gikk stort sett i helene på kompisen som drev stedet, og vi ga de fort kallenavnene Knoll og Tott. Her snakker vi gutter som kunne og kose seg, det var YouTube og fliring hele dagen lang og alt foregikk tydeligvis på Kasakhstansk/Russisk. En dag hadde de plutselig dresset seg skikkelig opp, hvertfall fått på seg det fineste de hadde. De satt i møte med to andre som kunne virke som eierne, vi regnet bare med de hadde fått kjeft for måten de drev hotellet på, eller noe i den duren siden resepsjonen kunne fort vær tom i en time eller to. Da vi snakket med de etterpå og spurte «who’s the suits?» svarte kompisen at det var noen som skulle begynne å jobbe der. Vi spurte hvorfor vaktmesteren var med på møte, og fikk da vite at det var faren hans og at det var han som eide hotellet. Skulle likt å sett ansiktene våre da, hadde ikke sett den komme for å si det sånn...! Han var også landslagstrener for det Kasakhstanske triatlon-laget og eide visst nok ett gedigent treningsanlegg og en hau med andre ting. Det var også han som hadde innført triatlon i Kasakhstan, og vunnet medaljer i søkk og kav for egeninnsats og som trener. Så av dette hadde han vel nok penger, ikke rart han var så blid hele tiden.


Ok, så tilbake til ho Lunden og kompani ...vi vet dere alle hadde håpet på virkelige jucy bilder av charterjentene som klengte seg fast til alt og alle som kunne krype og gå av tyrkiske lammelår. Men dessverre, jentene har nok oppført seg eksemplarisk, med unntak av et par episoder hvor vi fant de oppå bardisken, shaking the money makers. Det er sånt som skjer, what happends in Alanya stays in Alanya ...bortsett fra dinna forbanna svia, den blir med litt lengre!


Vi må vel også innrømme at vi har gjort to ting vi virkelig ikke trodde vi kom til å gjøre. 1 - Vi dro på den erke Norske restauranten Vikingen, hvor alle snakker norsk!? Og 2 - Vi så en håndballkamp, type OL-ting... Vi vil bare få det på det rene, at dette kun var som moralsk støtte for charterjentene, pluss nok en grunn til å få seg en drink eller to...

Siden jentene hadde så kjipt hotell at de ikke fikk ta med seg gjester inn, var det på sin plass av oss og ordne ut, siden nå faktisk er sponset av Hildegard Hotell. Dette er det beste hotellet i Alanya, og du kan selvsagt ha med gjester og ha vors i «lounge-avdelingen». Så da var vi ikke verre på det enn å inviterte til akkurat det, vors! Men på vei inn i Taxien som skulle kjøre oss til sentrum, fikk vi et spørsmål ingen av oss noen gang hadde fått med en taxisjåfør. «Do any of you have epilepsy?» hva faen? det var det jo ikke, så vi hoppa inn i bilen. Å satan, kompisen hadde nok brukt litt vel mye av tipsen sin på e-bay under søket «flashing lights», for her var det disko! Det var så mye blinkende lys inni denne bilen at om du ikke hadde epilepsi, så var det vertfall stor fare for å få det!


Vi er litt skuffet over at det eneste utestedet som var bra nok, det hadde sikkert ikke noe med servitørene og gjøre, var Queens Garden... Vi føler dere gikk glipp av en hel del «morro», men når det er sagt, så er det rimelig lenge siden vi har hatt i oss så mange shots... og bare tanken på B52 gjør at vi dør litt inni oss. Vi takker også meget for all drikke/shots som ble spandert på oss, det er slike ting vi setter pris på i overpriset tyrkiske bygder. Det at vi også fikk all restespriten var jo også helt fenomenalt, det eneste problemet var jo at vi aldri gikk tom for sprit. Vi hadde akkurat klart å bli kvitt flaskene med alkohol vi arvet fra gutteklubbengrei, og nå var kjøleskapet plutselig fult igjen!? Ikke at vi på noen måte klager over dette, det er jo et luksusproblem vi liker. Greien er jo at vi ikke har plass i bilen, og må dermed drikke det opp før vi stikker videre..(kanskje derfor vi aldri får reist videre...)


Men en uke med fest og fanteri er over, og vi sender jentene hjem i påvente av nytt besøk.


Hanken i god driv


Dette er sånt som ikke skjer! Clausen solgte sitt kjæreste leketøy rett før han dro på tur til en kar han aldri selv fikk møte siden sykkel ble hentet etter at han hadde reist. Så plutselig dukker denne karen opp med ett bilde av sykkel på mobilen sin, og det viser seg at det er han som hadde kjøpt sykkelen. Han hadde kjent igjen Clausen etter å ha "sneket" litt på facebook... hehe, det er god nok grunn for å ta seg en shoot!


Dreyer brakk en bit av en tann etter litt upoppet poppkorn på Queens Garden, så han fikk bestilt seg en time hos denne karen (2.etg)


Liten time senere og tanna var fiksa!


Clausen kunne ikke være noe dårligere og hoppet også oppi stolen, litt vell eplekjekk siden fyllesyken satt litt bedre i enn først anntatt...


Ehh... ja, hva skal man si? sikkert fint dette...


Nå koser vi oss! :)


Fish bowl er alltid en hit!


Super straw! dinna er så intern at det faktisk er umulig å skjønna hva som er morsomt med det.


Lunden skal på død og liv vise at ho er flink til å suge...!?


Kosa oss da vet du!


Efes (hjerte) Livet (hjerte) ...vi finner ikke dinna forbanna hjerteknappen på maskinen!? så vi klarer ikke lage sånn fine hjerter som vi har sett på facebook.


Happy happy!


Rart det går i myra da? B52!


Our friend, Jack Sparrow!


Marlene hadde et forbruk på ca. 2 vifter om dagen, men så ble hun da jævli god til og trikse til slutt også. Med triks som "The Flying Mexican" og "Dobble Trouble" godt innøvd.


Men selv om du er på ferie så må en vaske klær, det er tross alt ingen som gjør det for deg.


Btw. Nå har vi vert snill Lunden!

4 views0 comments