• Vegar Clausen

ALANYA - The End - Uke 3 - 10.08.2012


Eneste grunnen til at vi fremdeles er i Alanya er at vi venter på en fjør som Per Einar skal ha med seg fra Norge. Og nå er vi ikke langt unna, men som alltid når det kommer nye folk hit så må vi jo ta de med oss ut og vise de litt rundt. I tillegg til Per Einar og Ingrid, samt søskenbarnet til Per Einar og dama. Hadde også Sylte, Renate og Linn tatt turen, så her var det duket for fest nok en gang!


Etter en festfylt natt med masse godt å drikke på, var vi endelig utstyrt med to fjører til Sixty. Så vi satte kursen mot vår nye kompis XXXXX, som skulle skifte fjørene for oss. Og etter noen timer med røling, masse te, frukt og kebab, så var sønnen hans på 12år ferdig. Nå snakker vi! Sixty er back inn business! Bedre enn noen gang!


Vi kan nesten ikke vente med å komme oss ut på veien (ontheroad) og vekk fra Alanya!!! Først var det avskjedsmiddag med Hotelldirektøren som stod på timeplanen, vi liker jo å omgås med folk i samme stilling som vi selv har hatt. Etter en haug med røverhistorier som at naboen hans hjemme i Kasakhstan er Vladimir Smirnoff, og invitasjon hjem til han samt jobbtilbud i Alanya, var vi klar for å forlate «paradiset». Ja det står i gåseøyne, og ja det er for at det er sarkastisk! Vi liker ikke denne plassen og kommer mest sannsynlig aldri til og komme tilbake. Bortsett fra om det blir for å jobbe for en sesong...

Så om du liker innpåslitne tyrkere, dyr mat, dyr drikke, dårlige drinker med utvannet sprit(heimbrent), dyre hoteller (bortsett fra Hildegard, som er det beste og billigste) 50 varmegrader og lokale idioter som roper «Heia Norge», «lutefisk» og «kjøttkaker» hver gang du går forbi en restaurant/butikk/bar/kiosk/nattklubb! Ja da er dette plassen for deg!


Nå skal vi riktignok ikke gre alle med samme kam, for vi har en liten gladsak helt til slutt her. I det vi akkurat hadde sagt farvel til Sylte og kompani. Så kom det bort en kar (Hey, Alex) som drev en veske-/sko-sjappe, som vi hadde snakket med i 3 minutter tidligere. Han syns vi var så hyggelige at han ville gi oss en liten gave på veien, så vi fikk hvert vårt «moods of norway» belte. Jaja, så er beltene selvsagt kjempe ekte, men vi må si at noen Tyrkere imponerer oss. Dette er slik vi liker og kan på det varmeste anbefale Alex Leather Bag Ship, hvor du finner alt du trenger av vesker, sko og belter.


Så da tenker vi at vi har fått nok av Alanya, og avslutter på samme måte som da vi kom hit. På en øde strand utenfor bilen, med sand mellom tærne under stjernehimmelen langt unna alt maset og eneste lyden du hører er bølgene som bryter innover sanden. Dette er mer slik vi liker det.


Gjeng nummer 3 samlet.


Nå er ikke vi eksperter på flagg og vi sir ikke at Svensker er dumme, men er ikke dette flagget litt feil...?


Dreyer og Sylte er i full gang med å lage soft-is til hele gjengen inne på Burger King, klokka midt på natta. Det ble meget dårlig mottat av de ansatte, spesielt siden vi bare skulle "låne" isen...


Per Einar leverer! dette setter vi virkelig pris på!


Dreyer har fått ett litt usunt forhold til den siste fjøren.


Cagri Pompa, The place to fix your car!


Dreyer later som om han gjør noe, lite vitende om at han holder på å løsne stabstaget (som ikke skal av).


Mens Clausen prøver å finne en løsning på det ordentlige problemet...


De nye fjørene var nemlig kortere enn de som stod på bilen...?!


The Mechanic doing the angry face!


Hildegard Hotel, verdens beste!


Med verdens største baseng!Vår siste kebab med kompisen på hjørnet... (hjerte) Döner (hjerte) vi har fremdeles ikke funnet hjerte knappen på mac'en


Tipp topp, tommel opp!


2 stk. Moods of Norway belter gratis, takk takk Alex! Slikt vi setter pris på!

0 views0 comments