• Vegar Clausen

Ekstramaterielle - 25.07.2008


Nå har vi fått samlet oss, fått alkoholen ut av blodet og spist litt mat her i Orlando. Her har vi kommet på en del ting som vi tideligere ikke har nevnt. For dere som har lest litt her før, husker dere sikkert påstanden vår om at det ikke er noen feite folk her bort i USA som media skal ha oss til å tro. Nå har vi vært litt rundt på forskjellige lokale plasser, og resultatet er skremmende. Vi har observert personer som har så stor ”sprettrumpe” og hmmm … ”sprettmage” at de kan sette ett helt McDonalds brett på de i stående positur. Så vi kan vel si det slik, at den feite amerikaneren finnes.


En liten gladnyhet er at Clausen har gått ned nesten 3kg i vekt. Dette har seg ikke av den sporty backpacker livsstilen som vi har valgt å kjøre, men derimot stort tap av hud pga soling. Vi har enda ikke funnet ut hvor mange lag han kan flasse av på skuldrene før det begynner å se rart ut, men vi nærmer oss.


En person vi føler er verdt og nevne, er vår nye inspirasjonskilde. Vi er ikke helt sikker på hva han heter, men han kom som gjest på Ohana Hostel dagen før vi reiste. Og går under navnene, Piano-Man og Sock-Shave. Om du er en av de som sitter å lurer på hva Sock-Shave er, skal vi forklare enkelt. Om man har veldig kraftig hårvekst på leggene, og man barberer bort håret fra midten på leggen og ned. Da har man oppnådd en Sock-Shave. Dette kommer ikke lett til synet når man har lange sokker på, men når man går i sandaler uten sokker vil det være en litt underlig (deilig) stil. Dette røde og solbrente området lyser også godt opp på vorspiel. Piano-Man trenger vel ikke noe forklaring.


Vi har enda ikke kommet opp med noe forklaring på den litt underlige barberingen, men teoriene var mange. Så nå har Clausen meldt seg på piano timer, og Dreyer skal investere i barberhøvel…

0 views0 comments