• Vegar Clausen

INDIA - Formula1 Grand Prix - 03.11.2012


Da var vi endelig klar for Michael Schumacher og gjengen! Dette var noe vi hadde gledet oss til! Ingen av oss hadde tidligere vært på Formula1, så dette måtte nå bare bli bra! Eneste problemet nå var at vi fant ut at vi måtte hente billettene på en annen location... Så da fant vi ut at det var best å leie oss en taxi som kunne kjøre oss dit siden stadion var ca. 1time unna, og vi måtte hente billetter en annen plass først. Vel, vi fikk tak i en kar som kunne skaffe en sjåfør som viste hvor alt var, litt dyrt men vi så dette som beste løsningen siden vi var lettere skeptisk til hele billett greiene... Vi hadde vertfall en privatsjåfør tilgjengelig i åtte timer, men hva hjelper det når kompisen som dukker opp ikke har peiling på hvor vi skal... «...It’s my first time here»


Så det endte med at vi måtte ta sjansen på at vi klarte å få tak i billetter rundt stadion. Noe som var lettere sagt enn gjort. En skulle tro dette var et vanlig problem, og at folk viste hvordan man løste dette, men så lett var det ikke. Etter en meget lang tur med shuttel-bussen som går i sirkel rundt hele bana og stopper hver 50m, kom vi endelig til en kar som kunne hjelpe oss. Han skaffet oss en ny sjåfør som kjørte oss ut av stadion og bort til en plass hvor vi fikk ut billetter, vi regnet med at denne morroa ikke var gratis siden vi ble kjørt rundt i en bil med aircontition, noe vi ikke har sett på flere mnd. og at det var en slags limo utgave med bare to kapteinstoler i bredden. Da vi kom tilbake skulle det vise seg at dette var «complementry» som det heter på fint (btw. et ord som klinger godt i våre ører) så vi tipsa sjåføren en liten slant og var nå nærmere F1-sirkuset enn noen gang!


Og endelig! Etter å ha sjekka om det var bombe i speilrefleks-kameraet var vi omsider inne. Selve stadion som stod ferdig i 2011, imponerte ikke særlig. Den var som alle andre nye bygg her nede, ser ut som den er klar for renovasjon. Sånn er nå bare ting her nede, men hva gjør vel det når det ruller ut leketøy til hundrevis av millioner dollar... Vi koser oss! Å for en lyd! Nå har vi ingen anelse på hva desibelen lå på, men ditta er ikke mye sunt i lengden!


Vel, det er ikke så mye å skrive om et Formel1 løp, de kjører rundt og rundt, nærmere bestemt 60 ganger før de kårer en vinner... Og denne gangen var de Sebastian Vettel for team Red Bull som stakk av med seieren. Litt skuffende at vår store helt Michael Schumacher ikke klarte å karre seg høyere opp på lista enn en 14 plass... men så er han vel blitt for gammel. Selv om Clausen insisterer på at alder ikke har noe med det å gjøre.


Buddh Circuit!


Hardcore å vær tilskuer...


Endelig i besittelse av billetter!


Indias store sønn/håp...


Let the race begin!Siste sesongen til Mr. Schumi ...men det har vi jo hørt før.

0 views0 comments