• Vegar Clausen

Just another day in NY - 12.07.2008Etter en del dager i NY nå har vi funnet ut at det ikke er så billig som vi først antok. Greit nok, så får man sko her for 200-400kr som i norge koster 1500kr. Men det hjelper så veldig lite når man kjøper 5-6 par her borte.


Vi har hele livet gjort det vi selv har følt var riktig, og hadde i grunn planer om å reise bort til NY med 1 skift og visakort. Men siden den eldre generasjonen i begge familiene satt seg litt på bakbeina, tenkte vi å lytte til de verdensvante. Det var vel ikke så veldig lurt, nå som vi må sende hjem alt vi hadde med oss og en del nye ting… men men … alle kan gjør feil.


Vi har også funnet en del location fra, Friends, Home Alone, Seinfeld, Vanilla Sky osv.

Når vi skulle sjekke ut hvordan det blir å kjøpe bli tok vi subwayen ut av Manhattan. Første plassen vi gikk av var et koselig nabolag der alle hadde små flagg og hagenisser i hagene. Akkurat ett slikt lite tettsted man ser på film, hvor naboene har helt meiningsløse samtaler og alle er blid. Siden vi begynte å bli sulte måtte vi finne en plass og spise. Vi tok da subwayen videre ett par stopp. Vi hoppet av midt i Bronx og begynte å lete etter gatekjøkken. Når vi hadde gått i ca 10 min å leitet, var Clausen såpass oppservant at han hadde oppdaget at vi var de eneste hvite på mils omkrets. Enten var bilene full i graffiti eller så var det store svarte SUV med sotet ruter og 26” crome felger. Alle gatekjøkken var selvfølgelig nedlagt og vi fikk en del rare blikk når vi gikk der. Siden vi ikke ble ranet der, blir vi nok ikke ranet noen gang, for det strøket der var verre enn på film… Vi vurderte en stund å ta noen bilder, men vi følte det var bedre å beholde kamerat skult slik vi får brukt det i ettertid.


Vi benytte også muligheten til å vær på en kjendisfest. Det var veldig gjevt i starten, men siden ingen av kjendisene ville prate ble det fort litt døvt. Vi tror huseieren het Madame Tussade eller noe slikt og hun var en eldre dame med stort hus til fest for alle slags folk.

Nå har vi vært i de fleste nabolagene rundt om i NY og vi har enda ikke sett en tykk person. Vi har selvfølgelig sett overvektige personer som går inn i kategorien ”sexylubben” som oss selv. Så vi venter i spenning og fortsetter letingen etter den tykke amerikaneren.


Vi har også vært på Hooters for å smake på de snart kjente kyllingvingene deres. Maten var meget god, og så var vi så heldig å få den søteste servitøren ved navnet Natasha. (In case of Natasha reading this, you’re the cuties one at Hooters, we´re in love J ) Så vi ble sittende der å drikke til de stengte, og så organiserte Natasha bilde etterpå.


Våre venner fra Hooters, thanks for great service Natasha, we love you!


Clausen klarte å lure til seg en smask på kinnet...


For dere som følger med på Friends...


På vei hjem fra byen med litt for mye alkohol i kroppen...


Og da skulle selvfølgelig ikke Dreyer være noe dårligere :)


En stor drøm går i oppfyllelse, har ikke snakket om annet siden han kom til New York... (Hangin´Broadway)Noen Seinfeld entusiaster der ute, soupnazi..


Her sov vi faktisk i 2-3 tiden, like utenfor Central Park


Clausen var med i et tv show, var vist veldig populert...


Simon Cowell var ikke spesielt imponert...


Marilyn Monroe!!


Så ble Clausen sulten...


Cash is king!


Og så var plutselig Dreyer hjemme alene...

0 views0 comments