• Vegar Clausen

Last days in LA - 17.08.2008


LA og Hollywood er for alle kjent som filmhovedstaden i verden. Så vi tenkte å få med oss noen tvshow. Siden vi har vært hos Jay Leno måtte vi finne en annen kjent kar. Dr. Phil virker som en artig skrue så vi bestemte oss for å legge av ett lite besøk bort til han, siden innspillingen av showet foregår i området. Vi hadde selvsagt hellet med oss, for i det vi skulle til å gå inn, fikk vi beskjed fra an av vaktene om at det skulle komme en meget spesiell gjest. Så ikke bare fikk vi med oss Dr. Phil og hans vakre kone Robin, men til vår store begeistring fikk vi også med oss en opptreden av The Blue Man Group. Noe vi hadde tenkt å få med oss i Vegas, men siden billettene kostet $100 ble det droppet. Som om dette ikke var nok, var det også ett gavedryss i denne episoden. Så da endte vi opp med noen bøker, dvd’er, cd’er, vitaminer, kopper og 4 billetter til The Blue Man Group… ☺


Siden vi alltid har vært fan av David Hasselhoff, eller Hoffer’n som vi kaller han. Var det ikke annet å gjør enn å få tak i billetter til America’s Got Talent. Siden vi hadde vært på fylla dagen før var halv fire på ettermiddagen temmelig tidlig. Dreyer hadde også avtalt lunch med Ellen før showet. Siden Clausen lå å kvilte over toalettsetet ble det bare Dreyer som kunne møte opp. Etter en liten lunch fikk Dreyer dradd Clausen ut i bilen og vi var på vei mot Studio City. 45 min for seint til oppmøte ankom vi NBC. Vi var de siste som ble sendt inn i studioet og ble plassert helt bakerst. I det vi satt med lange misunnelige blikk ned på VIP avdelingen rett bak dommerne, kommer en av de ansatte og skal flytte oss. Det var nemlig noen som ikke hadde møtt opp, og der var ledige plasser som vi måtte fylle. Så da endte vi opp 1 meter ved siden av dommerne. Vi regner vel med at nesten alle vet hvem som er dommere, men dere 4 som ikke vet det er det. David Hasselhoff, Piers Morgan og Sharon Osbourne, samt Jerry Springer som programleder. Så nå har vi hilst på Sharon og tatt ”high-five” på Hoffer’n. Vi endte også opp med signerte bilder av Hoffer’n, sammen med en håndfull andre i salen. Og som en liten prikk over i’en, fikk vi også med oss en opptreden av den engelske vokalisten Natasha Bedingfield. Etter showet fant vi det for godt å svinge innom Swingers. Siden plassen har fått veldig mye skryt av Kat von D fra LA Ink. Så vi kan vel oppsummere med at vi har hatt hellet med oss i dag også. Thats The Way We Roll!


Som tideligere nevnt havnet vi kraftig på fylla, da vi deltok på Pub Crawl. Noe av grunnen til dette var følgende regler for kvelden. 1: Drakk man med høyre hånd, kunne andre rope Buffalo og da måtte man tømme glasset. 2: En av oss fikk utdelt en quarter og skulle putte den i glasset til noen andre. Da måtte denne personen drikke opp og putte den i et nytt glass. Og siden vi startet kl 20 med gratis vin er vel det dømt til å ikke gå rolig for seg. Dreyer klarte å rote seg bort og endte opp med å gå rundt i flere timer (i alle fall slik det føltes) Dreyer klarte å finne ett stort skilt på ca 1x1m som han slepte med seg flere kvartal. Da det plutselig ble veldig mye lys og lyd oppdaget Dreyer at politiet stod bak med blålys. En uteligger ropte og sa at det var $2000 i bot for å flytte et slikt skilt, så det var ikke annet å gjør enn å ta beina fatt å springe. Det var litt vemodig å gi slipp på skiltet, men $2000 er litt i meste laget for en fattig backpacker. I det Dreyer fant igjen hostelet oppdager han til sin store begeistring hva Clausen har funnet. Han springer nemlig i rundinger og flakser med samme skiltet i det han forsøker å underholde folkemengden utenfor hostelet. I det vi våkner og ser skiltet som faktisk tar opp halve plassen på rommet, husker Clausen en samtale han hadde med en annen jente her på hostellet. Det er vel ikke så gale i seg selv, men når han kun var iført boksershorts og samtalen befant seg på jentetoalettet, var det litt pinlig for Clausen.


Som tidligere nevnt har Texas blitt litt bråkjekk her borte. Noe som har ført til en masse ville fester. Han har selvsagt like mye flaks som oss, og endte en kveld opp på nachspiel hos Huge Hefner. Dette har resultert i at Texas nå har fått tilbud om hovedrollen i en ny filmserie fra Hef, nemlig Turtleaitor. Noe Texas selvsagt sa ja til. Så det er med litt tungt hjerte vi nå tar farvel med vår gode venn. Men det som gjør det hele litt letter er at vi vet at han har det strålende inne i The Playboy Mention.


Siden vi har vært på veldig mange fornøyelsesparker kunne vi ikke vær dårligere enn å besøke en av verdens beste, nemmelig Six Flags Magic Mountain. Vi ordnet billetter på nettet og satte oss i bilen med kurs for Six Flag. 40 min senere var vi kommet fram og de største og råeste berg og dalbanene vi har sett stakk opp i horisonten. Stemningen var til å ta og føle på, og vi har aldri vært så klar. Vi har god driv opp mot parken og hiver oss inn på parkeringsplassen, og klarer så vidt å stoppe før vi kjører på bommen. Parken var nemmelig stengt hele uken!? Så det hele endte med frokost på Denny’s og retur til LA. Vi sjekket litt rundt og fant ut at parken ikke åpnet før lørdag. Så da var det ikke annet å gjør enn å vente og returnere lørdag morgen(ettermiddag siden vi ikke er så flink til å stå opp) Vi fikk også med oss en lokal helt fra Østerrike denne gangen, så vi hadde selskap på turen. Og vi kan vel si det slik at det er den beste fornøyelsesparken vi har besøkt, SYKT!


Kvelden kom å vi måtte hjem å pakke ”sekken”, siden vi har bodd i bilen i 6 uker har vi klart å fått med oss mange rare ting. Og vi vil takke Ellen for at hun ville ta imot det vi hadde å tilby. (takker også for guidet tur og lokale triks rundt om i LA☺ ) Det vi måtte gi slipp på var følgende: 2stk ”gatebil stoler”, 1 campingbord, 2 golfkøller, 1 gassgrill, 2 gassflasker, 1 kjøleskap, 1 kjøleskap for bil, 1 brødrister, 1 brett med Sprite, 1 brett med Red Bull, 3l vodka, 1 tavle m/tusjer, 2 bøker om stress, 1 stress cd, 1 boks omega 3, vitaminpiller, 1 pose m/fyrverkeri, partycups, grillsauser, grillkrydder, alu folie, gråpapir, fat, grillutstyr, 4 nye hånduker og 4 billetter til ”The Blue Man Group”


PS: Ellen! You can use some of the items together, like alkohol and fireworks :)

Solskjerm-mannen vår har gjort jobben sin, så vi takker for nå :)


Clausen mener han lett kan gjør det samme...


Dreyer tror han bare skrøner, og tar seg heller litt yoga...


...og sånn våknet Clausen siste dagen i LA...


Men like blid ...nesten hvertfall.


Vær Så God Ellen :) and thanks :)

2 views0 comments