• Vegar Clausen

Last Days in Waikiki - 06.10.2008Etter en liten uke på Maui var det på tide å komme seg vider. Vi kan vel si at vi traff mange artige personer der ute, og det er ikke umulig at vi treffer på noe av de senere i ferien vår. Men vi måtte takke for laget og komme oss ut på flyplassen. Det var merkelig nok veldig enkelt for Dreyer å komme seg tilbake, selv uten pass. Så etter en liten halvtime landet vi på Ohau igjen, eller i Honolulu for de som ikke er helt god i geografi. (Honolulu er på hawaii)


I det vi kommer tilbake til hostelet får Dreyer igjen passet og alt er bare fryd og gammen. Her treffer vi faktisk på den første norske turisten vi har truffet siden vi reiste fra Oslo, nemlig Jørgen. Etter en liten samtale finner vi også ut at vi var på akkurat samme Jay Leno showet i LA. Vi skal faktisk ta samme fly fra Hawaii til Fiji, så dette tar helt av. Siden vi ikke har gått så mye inn for å finne ut hva som skjer på de plassene vi kommer til. (detter har slått begge veier, men vi har fått mer positive ting utav det) Får vi høre at Fiji er mer enn en øy!? Og der er ei partyøy!? Da vi reiste til ”øya” Hawaii, var planen å ta ferie fra ferien. Men siden vi landet i en storby ble dette en fiasko. Så vi hadde planlagt å ta en ferie fra ferien på ferien, og bare slappe av på Fiji. Så nå vet vi ikke helt hva som kommer til å skje, men man lærer ting vær dag.


Vi kan vell si det sånn at å komme på godfot med det ansatte har store fordeler. Det betyr billige drinker på byen og ikke minst nachspiel hjemme på hostelet. Siden hostelet stenger kl 23, vil vi gi en stor takk til Brian og Jona for nachspiel. Det siste dagene har vi også blitt kjent med tattooartist som reiser rundt i hele Amerika, men har røtter i Japan. Han har dekket omtrent hele kroppen med tattooeringer, og er absolutt en morsom skrue. En annen ting vi har funnet ut er at det er utrolig mange som skal til Australia rundt juletider, så fremtiden ser lys ut. Vi ble også kjent med to hyggelig jenter fra Irland og Sveits, nemmelig Kate og Rada. Så vi kan takke for hyggelig selskap og mange artige kvelder på parkeringsplassen utenfor Seaside Hostel.

Men som alle andre gode ting på denne turen har også oppholdet på Seaside kommet til en slutt. Vi fikk med oss den litt mer skeptiske Jørgen på å dele en taxi til flyplassen for å rekke flyet til Fiji. Han ble litt skeptisk da Clausen var mer opptatt av å sjekke Facebook enn å pakke sekken, 15 min før vi skulle rekke taxien. Jørgen er vel av en litt mer organisert person enn det vi kan påstå å være. Så han liker å ha ting planlagt god tid i forveien, noe turen vår ikke er kjent for å vær. I følge Jørgen var vi det verste reisefølge han noen gang har hatt, men vi har hatt det artig. Med litt megling blir vi enige og alle kommer i god tid fram til flyplassen uten noe problem. Og det er faktisk helt sant, ikke ett eneste hinder helt fra Waikiki til Fiji, Nadi. Men da vi ”mistet” Jørgen ble det litt annen situasjon…


Waikiki by night


Her på den lokale "bar"disken fant vi ut at Hawaii var mer enn bare en øy...?!


Kate and Troy, hang lose...


Shino, han klarte å få $150 pr. dag for å være på ferie... Respect!


Bare en ting å si Huus Band!


Sofistikert som vi er blir det også tid til å reflektere over tankene til John McLoom...


Ja her var det koselig! :)


Hei og hopp, nye venner er topp!


Rada, cute as always...


Festlig lag med brus og boller...


Man lærer stadig nye ting, når etiketten er blå er pilsa kald!


Crewet sier GO!


Dreyer brifer med dollar-triks...


Og da kunne ikke Clausen være noe dårligere...

1 view0 comments