• Vegar Clausen

Los Angeles, Body bag city - 04.09.2008


Da var det på tide å ta beina fatt eller det vil si, hive seg inn i leiebilen å komme seg videre til LA. Vi stoppet ved siden av Las Vegas skilte etter at Texas hadde fått øye på en gjeng med kjekse. Tror nesten denne kjendisnykka har gått han litt til hode, for nå driver han babler om gullenker og grills. Men damer drar han! Så etter han hadde fått delt ut nummeret sitt til noen få utvalgte fikk vi endelig satt kursen vestover.


Vi så en rimelig feit roller coaster og Clausen mente det var en god idé å stoppe å sjekke den ut. Noe han skulle angre på litt seinere, i all sin begeistring hadde han glemt at han hadde vært rimelig hardt på fylla dagen før. Vi gikk inn og var ikke verre på det enn at vi fikk oss ett armbånd som ga oss fri tilgang resten av kvelden på alle karusellene …smart. Det skulle også vise seg at berg og dal banen var verdens lengste, høyeste og raskeste. Etter et par runder måtte Clausen kaste inn håndkleet og det endte med at Dreyer sprang rundt for å få maks ut armbåndet, han er jo tross alt sunnmøring.


Da vi ankom LA ”litt” seinere enn planlagt fant vi ut at resepsjonen på hostelet var stengt, så da ble det camping i bilen nok en gang. Når vi så på kartet over LA regnet vi med at dette hostelet lå rundt 5-10 min fra sentrum. Vi har nå funnet ut at LA er litt større enn først antatt, og vi brukte 1 time inn til sentrum. Vi kan vel ikke si vi kastet bort så mye tid på dette hostelet. Klientellet var av en meget spesiell art. De la seg kl 20 og stod opp rundt 6, det var ikke lov å drikke men de tok det igjen med et bibliotek vi kunne bruke!? Siden vi bare sov der, hva kan vi da klage over. Jo, madrassene var laget av et gummistoff, type tjokkas fra gymsalen. Og siden vi aldri kom tilbake før resepsjonen var stengt, kl 11?! Det ble en hyggelig overraskelse for Dreyer når de som rengjør rommene hadde tatt sengetøyet hans. Så ikke nok med at sengene bråket noe sykt, var det ikke spesielt behagelig å ligge der uten sengetøy.


Dagen etter kontaktet vi en gammel kjenning fra Miami nemlig Ellen, som hadde lovet oss en guidet tur gjennom LA. Noe vi er meget takknemlig for, og spesielt siden den første butikken vi dro til var Hustler ☺ Og ikke mist for at vi fikk tak i ett ”Star Map” eller som vi kaller det ett ”stalker map”. Vi fikk oss også en tur innom The Playboy Mention før vi spiste en bedre middag på restauranten Rosti som Ellen er host på. Selvfølgelig med ”employer discount”.


Vi bruker bare å finne en ting å gjør vær dag, siden vi har opplevd at flere ting på en dag kan bli litt mye. Vi er tross alt på ferie, og kan ikke drive å sette opp timeplan. Vi planla derfor å kjøre opp i Hollywood åsen for å treffe noen gamle kjente skuespillere. Siden vi ikke er helt begeistret over kart, kjører vi alltid på ”feelingen”, noe som har ført til mange uventede og kule ting. Vi kom oss aldri opp til Hollywood, men vi rotet oss midt inn i den velkjente skolen, UCLA. Til dere damer som ikke helt vet hva det er, ta en kikk på rumpene deres og dere vil oppdage UCLA. Til resten, bare se på alle jenter i joggebukse. Der traff vi på den kjente bjørnen og fikk en liten smakebit på ei cheerleading trening. Etter alt dette fant vi ett par meget fine gater for innkjøp av nye klær, Sunset blvd og Melrose Ave. Vi har enda ikke fått sjekke ut de kjente personen, men det kommer vel en dag for slikt også.


Vi valgte å tilbringe en dag litt sør for LA, så vi kjørte ned til den verdenskjente surfeplassen, Huntington Beach. Så etter en del handling og litt mat kjørte vi sørover og endte i Newport. Vi tror at alle som flytter til Newport får utdelt en stk Range Rover og en stk golfbil, eller så er det dette som er kravet for å kunne flytte hit. Dette er vel ett av de største kaksestrøkene vi har sett, foruten om Hollywood åsen. For dere som er tv-slaver er Newport også kjent gjennom tv serien The O.C.


Hvilke kjendishus finner vi? Hvilke TV-Show klarer vi å få med oss? Hvor går turen? To be continued….


Det er gale å kjøre i fylla i Norge, i Vegas er det verre... (Eller som Clausen sa, "Det er bare gyldig i Vegas!")


Texas poserer!


Texas står å forteller røverhistorier fra roadtripen.


The Playboy Mention, fikk ikke ha med kamera inn for gamlingen...
Dorsa, we kept our pinkypromises! (UCLA)


Ja men ditta blir bra det, Go UCLA!


Kul når du kommer på golfbana eller butikken med denne!


Hva skal man si ...deilig stil!


Vårt faste innslag med turistbilde, Huntington Beach.


As seen on movies, dopsalg på g...

Ok, ett turistbilde til da... nei Guud så fint!

2 views0 comments