• Vegar Clausen

Miami The End og Dreyers bursdag - 24.07.2008


Da vi våknet etter den såkalte VIP kvelden stod der en ukjent hvit pose midt på gulvet. Dreyer har tydeligvis ”fått” med seg ei flaske fra en eller annen plass. Det var nemlig en halvfull tequila flaske til $100 !? Og vi har enda ikke funnet ut hvor den kom fra, selv om vi sjekket hele ”flight recorderen” eller foto kamera som det også kalles.

Vi fant ut at vi skulle se om shopping potensialet her ned i Florida var som i NY. Slo på stortrommen og bestilte oss en busstur til ett kjøpesenter like utenfor Miami. Vi hadde hørt rykter om av det skulle vær stort, og etter en liten time i den trangeste bussen vi noen gang har sittet på med, var vi framme. Vi så et stort skilt og en parkeringsplass som vi brukte 5 min på å kjøre forbi, så vi senteret. Vi hadde selvfølgelig godt skotøy og var klar til dyst. Vi fikk hvert vårt kart og ett klapp på skuldra. Timene gikk og vi ble lengre og lengre i hendene. Da vi sjekket kartet hadde vi sett under halve senteret og brukt over 3 timer. Senteret var delt opp i gater og hadde 4 gater. Vi hadde shoppet i 5 timer og sett 3 av 4 deler før vi la inn årene og tok bussen hjem. Dreyer har ikke sjekket kontoen sin enda, men lever fortsatt i god tro om at vi har nok penger. Vi har tatt en lett hoderegning og har kommet fram til at vi kommer til å gå tom for penger om under 2 måneder. Så nå skal vi bare kjøpe de tingene vi MÅ ha, som pysjbukser med dollar tegn og andre helt ubruklige ting :P Så nå har vi kjøpt oss vaskemiddel til skoene våres slik at vi alltid har box-fresh sneakers. Siden nok en gang har handlet for mye, måtte vi se oss nødt til å sende hjem 2 store esker til. Dreyer har også funnet ut at de t-skjortene som vi kun har brukt en gang passer utmerket til å pusse sko med. Siden vi ikke har plass til alt, måtte vi gi slipp på en del.

Etter er liten 3 dagers hadde ”plutselig” Dreyer bursdag, så vi tok på oss spanderbuksene og tok oss en dag til ut. Det ble en lang kveld og vi fikk med oss hele hostelet på en veldig artig kveld. Clausen klarte nesten å filme bursdagssangen som alle sang til Dreyer, og vi husker ”nesten” hele kvelden.

Etter en god uke ned på Miami Beach har det blitt en del drikking, siden vi hadde blitt kjent med en super gjeng var det ikke rom for kjedelige kvelder. Siste kvelden vår var også siste kvelden for Dorsa og Sarah. Det er vel de vi har blitt mest kjent med, og vi tok en rolig kveld med litt alkohol og ”chilling” ned på stranden, med medbrakt alkohol.

Dreyer har også ordnet med hostel og leiebil til Orlando. Så om alt går etter planen kommer vi oss til Orlando i løpet av torsdagen.

Vi måtte selvfølgelig ha oss en leiebil, og siden vi kjører med stil valgte vi derfor denne gangen en Chevrolet HHR pga av veldig mye bagasje. Da vi kom til Orlando og hadde fått i oss litt mat på Planet Hollywood, var det på tide å finne en plass å sove. Og siden vi ikke hadde bukket rom før dagen etter bestemte vi oss for å sove i bilen. Vi hadde jo faktisk planlagt å sove i bilen store deler av ”roadtripen” vår over til LA, så dette ble en generalprøve. Da Dreyer deler nyheten om at han aldri får sove i biler… Så i fare for å bli ranet tenkte vi at vi skulle parkere litt sentralt, så etter en liten time fant Dreyer den perfekte plassen. Så vi låg å sov under ett stort neonskilt som stod å blinket hele natten. Og det hjalp ikke mye at temperaturen aldri gikk under 25 grader… så vi måtte drive å starte bilen med jevne mellomrom for å skru på aircondition. Så noen små endringer må til før vi kommer til å gjenta denne ”suksessen”.

Og så sender vi en stor takk til de vi var mest i lag med på Ohana Hostel, Dorsa, Sarah, Adam, Alex, ”The Danish boys” & roommateScott!


Ami hvem? Miami Ink hva?


One word, box-fresh!


Ja nei..


Scott da!


Cosy,,,

Bursdag da vet du :)


I Have Never Ever...


Siste besøk på Mango!


Det er en Dreyer på taket, Dreyerling, Dreyerlang.


Nå er det på tide å ta kvelden igjen, Clausen...


Ja og her er "nesten" hele bursdagssangen :)


Dreyer: "Kan man bremse med cruisekontroll?" Clausen: "Håper det".

Orlando Next!

1 view0 comments