• Vegar Clausen

Mulig man kan få nok, av Bangkok - 28.01.2008

De siste dagen kan vel ikke beskrives som veldig sprudlende. Det eneste som er sprudlende er vel brusen som Clausen har lagt sin tillit til. Han har nemmelig sovet, spist og drukket brus i nesten en uke. Han skylder på en slags ”sykdom”, men Dreyer tror fortsatt det er fyllesyken fra forrige fyll.


Siden han ikke orker å gjør noe, blir det mye tid til film og chilling. Vi tuslet bort i Khao San Road for å sjekke trykket, og da vi passerte en tatoveringbutikk begynte Clausen å snakk om hull i ørene. Av ren nysgjerrighet gikk vi inn for å høre hva herligheten ville koste. En av de ansatte begynte å fomle lit rundt i lokalet, og før vi viste ordet av det satt plutselig Clausen i stolen med bedøvelse sprøyte i ørene. Clausen skulle nemmelig ikke ha noe pysegreier og ville ha litt større hullene, slik man ser i filmer fra Afrika mener Dreyer. Ikke helt likedan, men i alle fall en god begynnelse på den stilen. Så 10 min etter Clausen lurte på hvor mye det ville koste hadde han nå to hull i ørene, og to poser med noe kremmer som skulle føres på i en viss rekkefølge. Dette hadde han selvsagt ikke fått med seg da han var så opptatt med det nye jåleriene sine.


Vi har lenge jobbet med å få den rette backpacker stilen, noe vi nå gjør steg for steg slik dere hjemme også kan bli med i gjengen. Siden Dreyer hadde presentert steg 1(Hatt) og steg 2 (skinnskjegg, koteletter). Følte også Clausen at han måtte ta steg 2. Han hadde jo tatt steg 1 (hull i ørene) og da vet det en selvfølge at en hårforvandling var steg 2. Her kan man faktisk kjøpe seg ”dredds”, noe som har fått oss til å se på de som har det md et litt annet syn. Her i Thailand har nesten 90% kjøpt sine. Clausen stod da med merkelig nok to valg, mer hår eller mindre hår. Siden Clausen han er klippemaskin for hånd, ble valget enkelt. Den har flere stiller på lengden om man sette på en slags spacer. Clausen synes at 3 millimeter hørtes fornuftig ut, mens Dreyer tror det ville bli braksuksess uten spacer. Så etter en liten diskusjon, det vil si Dreyer sier; ”kom igjen nå, ta en for teamet”. Endte Clausen opp uten hår.


Det som er det travleste her nede er at absolutt alle skal selge oss noe vi ikke trenger, og de tar ikke ett nei for ett nei. Så det vi har funnet ut meget effektivt er å bare nevne en hinsides lav pris, så de blir sur og stikker av. Vi satt på en fortauskant og inntok et måltid fra ei lokal dame med en grill på handlevogn, da en eldre herremann kommer bort og skal selge oss ei hengekøye. Vi sir nei, nei, nei, nei og atter nei. Det ser ut som han absolutt mener vi trenger ei, og han forlanger kun 80kr for den hjemmelagde hengekøyen. Dreyer tenker seg om å sier 20kr til den gamle mannen for å bli kvitt han, og da har Dreyer plutselig fått seg ny hengekøy. Så nå er Dreyer heldig innehaver av stor hengekøy i nylon laget av en lokal helt her i Thailand. (selges til høystbydende, og kan sendes Worldwide, bare å ta kontakt for info)


Siden vi er fra Sunnmøre og vi har en del fritid om dagen driver vi stadig å pønsker ut nye ideer. Og akkurat i det Dreyer hadde blitt usedvanlig flink til å balansere en halvtom vannflaske på magen. Kommer vi på at om vi lager en duppedings som varmer opp alkoholen til dampform så ville det muligens være mulig å røyke seg full… og om mulig, ville en bruke mindre alkohol på dette? Vi sprang ned i den lokale gaten som selger det meste du trenger for å røyke ting å gikk til innkjøp av noe greier vi mente vi trengte. Det første forsøket gikk vell heller dårlig da vi fant ut at flaska vi hadde sprit i ikke tålte ild. Men vi ga ikke opp så lett, Clausen som tidligere URK medlem mente han kunne lage en brukendes sak av noen tomme blikkbokser og en papirsaks. Så etter en ny runde med innkjøp av remedier var vi nok en gang klar. Og denne gangen med brakende suksess! Siden vi bare ”røyket/inhalerte” noen topper med sprit var det ikke rare effekten men det var nok til å kjenne at du hadde tatt deg en dramm. Spørsmålet er nå om en blir mer full av å inhalere det enn å drikke det? Siden vi ikke har en alkotester for hånd, får dette bli ett ubesvart spørsmål inntil videre…

Først og fremst, Clausen har annlagt ny stil...


Clausen prøver å værer like kul som han som tok hullene...


Siste medlemet i Gitarkammeratene


Clausen og han som lurte Dreyer til å kjøpe seg hengekøy.


Clausen i kjent stil, slik gikk dagene.


...helt til han la inn årene og besøkte et sykehus.


Hei og hopp, sykehusmat er topp!


Alt kan repareres. Stol, kr 15. Repersjonskostnader, kr 3,50. Og vips, to nye år i tjeneste

Dreyer fant en likesinnet!


Leanne med sin nye hatt...?


Back to Kim's Cocktails...


Hei og hopp, gamle venner er topp!


Denne kompisen her har faktisk på seg 10 lag med t-skjorter, og han viste oss alle! og 2 jakker...


Clausen går fortsatt for det han tror er "japantegnet", men som i virkeligheten betyr "piss off!"


ja, hva skal man si...


Hei og hopp, nye venner er også topp!


Dreyer getting cozy...


f.v. Våre to nye svenske venner... , Dreyer... , vår gamle venn Louise.


Tango for to


Dreyer tester ut alkoholrøyking, modell 1.


Clausen lager modell 2.


Stolt far av Alkoinhale 3000x


Så var vi klar for jomfruturen...


Refil med veske...

2 views0 comments