• Vegar Clausen

OSLO - Ferie med forviklinger... - 15.06.2012

Updated: Mar 23, 2020


De som kjenner oss eller f.eks. har reist med en av oss, (Hei, Camilla!) kjenner veldig godt til den «litt» langdryge VISUM-historien vår fra Los Angeles. Det kan nå virke som om vi er i ferd med å få ei ny VISUM-historie, og denne klarer nok ikke Dreyer fortelle på under 2 halvlitere*, slik som den forrige.


*Måleenheten «halvlitere» er et kjent begrep brukt av ontheroad crewet. Det er antall enheter konsumert av et crewmedlem, mens den andre utfører en oppgave. Ofte brukt i referanse til Dreyers endeløse historier.


Dette er en veldig innviklet historie som enda ikke er ferdig, og vi vil derfor ikke begynne å fortelle den før den er helt klar. Men vi kan si såpass mye at etter nærmere to uker i Oslo, har vi fremdeles et par harde nøtter å knekke. Og vi har fremdeles ikke fått noe visum i passene våre… men som vi alltid sier, ting ordner seg for snille gutter! :)

Vi har i de seneste dagene fått en del spesielle blikk fra naboene våre (Hei, naboer!)her på beste vestkant. Det tok ei stund for oss før vi skjønte hva som hadde endret seg, men da vi kom på hva vi hadde skrevet på siden vår slo det oss. Det er ikke så veldig lurt å skrive at vi pisser i hagen deres, når bilen er dekket med web-adressen vår. Vi har i alle fall fått en del nye lesere, om de kan kategoriseres som faste lesere får tiden vise.


Vi har sagt det før og sier det igjen, vi har ikke dårlig tid. Så da tok vi oss en tur til NRK sine lokaler på Marienlyst, og hilste på Gærne Ivar, også kjent fra musikkprogrammet Beat for Beat. Vi har faktisk ikke vært på IKEA siden sist, men derimot bilt stoppet to ganger i trikkekontroll. Selvsagt med gyldig billett, og siden vi lenge har følt billettene har vært bortkastet var dette en gledens dag da vi endelig følte vi fikk valuta for pengene. Og ellers går hverdagen med på å lete etter den perfekte kebaben...Politiets egen dekkoperasjon for å bli bedre likt blant ungdom!


...som prøver å komme opp på vårt nivå.


Du vet du er på en trikk på vestkanten når du passasjer blir referert til som publikum.


Knærkerene på Oslo S får tydeligvis alt for masse penger med NAV siden den kan frotse så mye med dop!


Publikum hos Beat for Beat, Clausen er letter skeptisk etter Dreyer påpeker at han har en mikrofon rettet mot seg.


Gjestene, vi synes det er urovekkende at den eneste vi "vet" hvem er, er Askil Holm. Som vi kjenner fra en parodi på gitarkameratene... hvor han blir omtalt i teksten med følgende linje "og hvem faen er Askil Holm...?)


Gærne Ivar var mer enn begeistret over å treffe oss, og vi har fått tilsendt dette bilde på mail i ettertid. Her roper Ivar: "OOHH...! crewet!"


Oslo kommune har selvsagt ordnet med privatparkering vekk fra alle andre, slik vi ikke blir forstyrret under skjønnhetssøvnen vår.


Her kan du se sanitæranlegget i bakgrunnen.

0 views0 comments