• Vegar Clausen

OSLO - Fin start... - 08.06.2012


Etter en fuktig kveld i tigerstadens travle partygater våknet vi opp og var veldig klar for å besøke den Iranske ambassaden. Vi oppdaget fort at den Iranske ambassaden ikke var like klar for å møte oss, og hadde stengt en time før vi våknet. Så det ble endring i planene! Vi tuslet bort på den eksklusvie Q-Park parkeringen på Hasle, og begynte å organisere bilen før vi satte kursen mot sentrum på jakt etter gratis parkering.


Endelig, nå snakker vi! Gratis parkering med fasiliteter som busker rett utenfor «soverommet» som egner seg både til å spytte tannkremvannet og pisse på. Og siden Gjermund og fruen (Hei Gjermund og Katrine!) bor relativt nært kan jo dette ikke bli annet en bra. Så etter en bedre frokost på Beirut Kebab, bar turen ned i sentrum for å finne bussen til IKEA. Vi hadde nemlig en plan om å oppgradere skuta med noen smarte bokser som vi kunne stue under setene for litt praktisk oppbevaring… Da vi kom frem, oppdaget vi at vi hadde glemt å ta mål av bilen og hele turen var vel egentlig ganske bortkastet! ...eller var den? Det er nemlig meget billig drikke og gratis påfyll på IKEA, og siden vi ikke akkurat har det travelt ble målet å se hvor mye drikke vi kunne få i oss… Så etter 14 brus, 8 juice og 2 kaffe sa vi oss fornøyd og tok bussen hjem. Denne morroa kostet oss faktisk ikke mer enn 10 kroner hver inkludert bussen frem og tilbake. Noe vi er meget fornøyd med, og som vi absolutt anbefaler andre! Approved by The ONTHEROAD Crew!


Så vil vi bare legge til en liten beklagelse her helt på slutten. Siden vi ikke finner Oslo så veldig spennende har vi ikke giddet å gå rundt og knipse en masse bilder ...vi har egentlig ikke orket å gjøre annet enn å diskutere med ambasader, spise kebab og tilbringe dagene på kafé. Vi har nå innsett at det ikke er noe særlig leservennlig så vi har tatt rev i seilene og dette blir det aller siste innlegget uten bilder…

0 views0 comments