• Vegar Clausen

OSLO - New Crew Members +++ - 20.06.2012


For vel to uker siden da vi plutselig dukket opp i Oslo fikk vi fort tilbud om gratisparkering med fasiliteter hos Gjermund og hans lille familie. Gjermund er jo oppvokst med en far som trafikkskolelærer og geleidet oss fint inn på en av de lovlig plassene i nabolaget. Denne plassen hadde mer fasiliteter enn vi kunne drømme om, dobusk, aldri biler foran eller bak, gratis WiFi, rolig omgivelser, trygt nabolag nært både skoler, trikk og butikker, og ikke minst rett utenfor Gjermund og Katrine’s mantion! Da hadde vi kort vei til alt! Så med ukeskort på trikken, gratisbuss til IKEA, penger til kebab og fast plass til shampoen hos Gjermund følte vi oss uovervinnelig.


Da de også benyttet seg av tjenester JobbService kunne tilby var jo også dette ei stjerne i margen. Vi hadde da mulighet til å disponere leiligheten hele helgen i bytte mot litt hardt arbeid. Vi hadde satt opp en knallhard timeplan for å få mest mulig ut av helgen! Vi skulle slappe av med tv på fredag, rydde og vaske på lørdag, så lage middag og slappe av på søndag før de kom hjem. Dette gikk jo ikke helt etter planen da vi valgte å utsette vaskingen til søndag, til fordel for en tur på byen.


Etter at vi hadde hooket opp med en av Clausens tidligere klassevenninner (Hei, Mariken!) Funnet oss en brun bule med billiardbord, øl og ikke minst det utrolig morsomme spillet shuffleboard som ingen i crewet hadde prøvd før, hadde vi grunnlaget for en bra kveld. Men plutselig kommer det bort en ny jente, (Hei, Maria!) Det viser seg å være en av Clausens samboere fra kollektivlivet i Helgesensgate, samt søsteren hennes. Det som skulle vær en liten tur på byen med et par halvlitere, endte nå opp med kebab klokken 04.00…


Vi må bare legge til at vi er litt ute av trening når det kommer til å ta bilder når vi er ute, men vi lover å komme sterkere tilbake!


Da vi kom hjem natt til søndag hadde vi stortroa på egne prestasjoner og satt vekkerklokken på vekking noen timer fram i tid, kl. 09.00. Vi slumret selvfølgelig til langt på dag, og med Dreyers quote, «Det går fort når vi først starter!» utsatte vi alt til vi stod opp litt før 13.00.


Da vasket vi badet og kjøkkenet, ryddet litt rundt i leiligheten og baket en brownies som stod rykende fersk da de var hjemme etter harryhandelen. Vi rakk det akkurat!

0 views0 comments