• Vegar Clausen

OSLO - Old Crew Member, Huusband is back! - 16.06.2012


Dette har vært en gledens dag for ontheroad crewet! Vi har nemlig truffet på vår tidligere reiseguide, (Hei Huus!) Husker dere ikke denne karen? Han står bak en rekke monsterhits bland annet, «Kollektiv Råner» og «Metanol» produsert i samarbeid med det velkjente plateselskapet Huusband Production. Vi traff denne vel bereiste kompisen første gang på Hawaii hvor han fulgte oss videre til Fiji og den anerkjente partyøya, Beachcomber. Skulle du fremdeles ha vage minner om hvem denne karen er, eller er du en førstegangsleser, har vi lagt ut en liten LINK her så du kan lese deg opp. Du kan også finne flere referanser i andre innlegg fra vår gamle side.


Etter både noen pils, mat, mimring og tullprat på Cafe Sara, forresten ett kurant sted med søte serveringsdamer. Har vi nå fått en rekke gode reisetips! ...ehh vell, det har vi kanskje ikke siden vi både kan og vet alt! Men en hyggelig prat fikk vi, og det er jo alltid kjekt å se igjen gamle kjenninger.


Så han er herved lagt til som offisiell Crew Member! Vi gratulerer!

Og til dere som lurer på hvorfor vi fremdeles er i Oslo, så kommer snart Dreyer med forklaringen i «TheVISA Story». Clausen gidder ikke engang tenke på å begi seg ut på alle detaljene som skal med i denne historien, så denne kommer til å bli kjørt DreyerStyle.


...to be continued

0 views0 comments