• Vegar Clausen

OSLO - Something old and something new... - 19.06.2012

Updated: Mar 23, 2020


Siden vi hadde tilbrakt en del tid i bilen, og det begynte å rykke i dansefoten. Syns vi det var på tide å få oss en fest til under belte. Så Clausen fikk en venninne av seg til å hooke oss opp med et utdrikningslag til ei av sine venninner. Crewet ilag med en gjeng kvinnfolk som hadde drukket siden de våknet, dette kunne jo ikke bli annet enn bra! :) Og når en av jentene allerede klokken ti sitter og roper «use me, use me!», vet vi dette blir en bra kveld! Så etter noen stopp på diverse vannhull, endte vi opp må en meget morsom nattklubb på Grønland, Pigalle. Konseptet er enkelt og greit, her spilles det ikke musikk som er nyere en fra 70-tallet. Så med en dreven Dj av den litt yngre garde, ble dette en meget fartsfylt kveld. Approved by The ONTHEROAD Crew!


Dagen der på ble brukt til å innta en Vietnamesisk frokost (Hei, Dung!) som vi må si oss meget fornøy med! Det er ikke hver dag vi blir vekket til ferdiglaget frokost og her snakker vi fire retters, vi takker og bukker! Så med mye god mat i magen var det bare å prøve og komme oss inn igjen til Sentrum siden vi hadde våknet opp på Strømmen.


Vi har jo lenge snakket om at vi har lyst inn i Burma med bil, noe som er mer eller mindre umulig. (Faktisk helt umulig å krysse landet med bil!) Så da er det bare en ting å gjøre, ta seg en prat med Aung San Suu Kyi, det er jo tross alt ingen som gjør det for oss! Så da var det bare å tusle seg ned på Grand Hotell for et lite kaffeslabberas. Der hadde også Jagland tatt seg bryet med å møte opp da han hørte at crewet skulle komme på besøk. Dette setter vi selvsagt stor pris på, og de lovet oss at de skulle gjøre alt i sin makt for å få det til. Så da kan vi igrunn ikke se for oss at denne planen kan slå feil!


Da vi fikk nyss i at Norli skulle ha sin årlige bokfestival, var vi selvsagt til stede, som de lesehestene vi er! Å tror du jaggu ikke at vi traff på vår gamle reiseguide nummer 2 (Hei, Breian!) Dette er en kar vi første gang traff på i Hong Kong, tilbake i 2008. Som du kan lese mer om her. Han jobbet nemlig ...ja du tippet riktig, som reiseguide på Norli ved siden av jusstudiene sine på universitetet. Så etter litt «catching up» og etter at Breian prøvde å selge oss norgeskart i 1:50’000 hadde vi fått nok av bøker, og bestemte oss for å stikke ut og nyte solen.


Det var ikke lenge før vår tidligere arbeidsgiver, Angel ringte og lurte på om vi kunne komme opp og inspisere noe av vårt tidligere arbeid. Det viste seg nemlig at produsenten av de uttrekkbare leveggene hadde gjort en liten feil under produksjonen. Dette var jo selvsagt en «quick fix» for crewet, og som takk for hjelpen fikk vi en hel pose med selvimportert Kinamat. Her snakker vi alt fra nudler til kyllingføtter dyppet i chili!


Godt og blandet! (vi presiserer at crewet er sterk imot oppstilte bilder, og dette bildet beskriver på ingen måte hvor koselig vi har det. Det er kun pga praktiske årsaker vi valgte å ta ibruk denne sosialt uaksepterte bildeteknikken.)


Aung San Suu Kyi og Torbjørn Jagland etter kaffebesøk med crewet.


Aung San Suu Kyi, Go Burma!


Oslotrikken, Olsenbanden style!


Anders Breian, reiseguide nummer 2


Ikke så veldig smart å rappe fonten til noen andre når du heter nesten det samme... men hvem kom først, elden eller olden?


Alle lesehesters våte drøm!


Helgesensgate 70 #Emilie


JobbService slår til igjen! Denne gangen med leksehjelp.


Nwwåå... så flink vi er å ta bilder!

0 views0 comments