• Vegar Clausen

OSLO - The New Crew Members - 03.06.2012


Da har vi omsider kom oss til Oslo og den litt lengre prøveturen var unnagjort, hadde vi fått bekreftet noen problem. Det positive er at bilen fremdeles «fungerer», bortsett fra noen småtteri som girkasse, diesellekasje og aircondition. Girkassen gidder fortsatt ikke å legge inn sistegiret til oss, noe som gir oss unødvendig høyt dieselforbruk. Noe som i seg selv er positivt siden det er hull midt på tanken, så da slipper vi å «gi vekk» dieselen de gangene vi koster på oss full tank. Aircondition vår har jo heller ikke vært sammarbeidsvillig og gassen finner stadig nye hull å forlate oss i. Vi tror vi har fikset siste hullet nå og må se om vi finner noen snille sjeler som vil gi oss aircon-gass langs veikanten.


Første dag i Oslo ble brukt til å prøve og finne en plass å «bo», for vi hadde selvsagt ingen plan når vi kom nedover. Det var vel hakket mer vanskelig å finne en plass å parkere gratis, sentralt og med de fasiliteter vi ønsket. Så etter en dag med forskning endte vi opp i ett Q-Park parkeringshus på Hasle, og nei, det er ikke et skjellsord, ikke et slengnavn for et «slum-strøk» i Oslo, og heller ikke han lille gutten i klasse med de tykke brillene som alle plager! Det er faktisk en plass hvor folk bor og lever sine glade og tilsynelatende lykkelige liv.


Så etter å endelig ha fått parkert skuta, tuslet vi bort til Torunn og May-Liss, noen venninner av Mariann hvor vi så Paradise Hotell finalen med ett glass rødt ...hehe saklig, vi gutta drikker selvsagt sprit! Før det bar ned i sentrum for å fortsette kvelden ilag med deltagerne i den folkeelskede tvserien! Det varte ikke lenge før vi hadde fått nok av mopedbart, sleik, pækkern, spraytan og silikon. Selv om en av Crew Memberne mente spesielt en av oss passet inn med mopedbart og caps! Vi fant oss ett nytt vannhull og endte til slutt med noen kilo kebab fra den velkjente Bislett Kebab House, før taxien kjørte mot Hasle. Da var ikke Torunn & May-Liss verre på det, så vi fikk låne sofaen for natten og mener bestemt at det kvalifiserer til å bli lagt til som Crew Members.

0 views0 comments