• Vegar Clausen

PURE, Paris Hilton - 31.08.2008


Siden vi følte vi hadde ett par ting ugjort i Vegas dro vi like godt tilbake til Sin City. Etter å ha fått en topp suite på Sahara (24etg.) var det bare en ting å gjør å det var å komme seg inn på ett av de hotteste utestedene The Strip har å tilby, nemlig MIX som holder til i 64 etg. på THEhotel ☺ Og som vanlig har vi hellet med oss, etter ett par minutter i kø kommer det bort en dame til Clausen og gir han ett kort som gir han gratis inngang. I det vi går bort til vaktene klarer vi selvsagt å få korte til å gjelde for begge to. Så da var det rett inn i heisen å trykke på 64 eller rettere sagt ”MIX Lounge”.


Dagen etter syns vi ikke at vi kunne være noe dårligere å bestemte oss for å prøve å komme oss in på PURE, som er den absolutt hotteste klubben Vegas har å tilby og som ligger på Caesars Palace. For dere som har vært der eller har prøvd å komme inn der, vet hva vi snakker om når vi sir at det var den lengste køen vi noen gang hadde sett! Det var tre køer: vanlig, gjesteliste og VIP. Vi var på gjestelisten men allikevel var det rundt 300 foran oss… I det vi stod der å lurte på om vi skulle gidde, kommer det en kar bort til oss i lag med dama si å lurer på om vi kjente noen som kunne få oss inn, vi svarte nei og da sa han ”just come with me guys”. Vi gikk forbi hele køen og kom fremst i VIP køen og ett minutt senere var vi inne. Eneste skrapen i lakken var at i det vi gikk forbi siste vakta, sa han ”Who the fuck is those two?” til en annen vakt. Men da var Eric, vår nye venn, rask med å svare at vi var med han. Etter noen drinker på taket tenkte vi at vi skulle sjekke trykket inne, og til vår store glede traff vi på en artig jente med navnet Paris Hilton og hennes søster Nicky ☺ Og hvem andre er det ikke som står å ta bilder av henne… jo, vår gode venn Eric. Han var vist paparazzifotograf og han kunne også fortelle oss at det var en annen morroklump der, nemlig Chris Rock, samt noen andre ”kjendiser” som vi som bare leser se&hør en gang i bant på legekontoret ikke kjente så godt til. Men moro var det!


Vell etter en liten tur på nettet kom vi over denne siden, og vist dere leser hvem som har tatt bildene… stemmer, vår gode venn Eric Boone!


Aldri før har det vell passet bedre å si: ”That’s the way we roll”

0 views0 comments