• Vegar Clausen

RIGA - Latvian BBQ - 30.06.2012

Updated: Mar 23, 2020


Etter aaaalt for mye stress med denne forbanna bilen, fant vi ut at vi hadde fortjent en liten fest. Så vi hooket opp med en kompis av Clausen (Hey, Raivis!) som disket opp med latvisk-bbq! Nå koser vi oss! og etter å ha fått testet den nylærte tekstlinjen "smokki pappi" som betyr fine pupper, på noen av jentene som var der. Og gjort litt narr av han ene karen (Sorry, Janis) som hadde manpurse. Følte vi oss klar for en tur ut i gamlebyen eller "The Old City" som det heter på det temmelig internasjonale språket, Engelsk. Som vist nok er «the shit», også et internasjonalt utrykk!


Clausen var litt skeptisk siden nattklubbene her var åpene til klokken syv, og han var sykt sliten. Dreyer derimot, epplekjekk som han er dro en Idol* "Er nå faen ikke noe problem ditta her" Så etter en litt frisk kjøretur fra Raivis’ og inn til byen, av en kar vi fikk vite senere hadde fått lappen dagen før... var vi klar for å se hva Riga downtown hadde å by på.


Det må sies at den første stunden gikk med til å le av danseferdighetene til en del lokale helter, men stemningen var det ingenting å si på. Det var faktisk veldig gøy og alle var ekstremt imøtekommende. Så etter noen besøk på Rigas beste, endte vi opp på en litt mindre plass som var litt mer laidback og hadde bra musikk. Midt i blinken! Og da Clausen hadde karra til seg det han betegner som Latvias nest fineste dame (bilde av den fineste kommer selvsagt!) var resten av kvelden hans i boks.


Men du husker Dreyer dro en Idol... Stemmer, og i seks tiden var det ikke mye fres i han lengre, og han hadde prestert å sovne inne på nattklubben!? Latvia er jo et skikkelig land, så der kaster de ikke bare ut folk fordi de «kviler litt», de bare vekker deg for å spør om du ønsker mer alkoholholdig drikke... Så etter en liten kvil var Dreyer klar igjen. Og crewet er fulltallig og koser seg nok engang!


Da vi skulle hjem var det bare å få tak i broren til Raivis, siden han var edru, og ja vi glemte å si at de ikke akkurat er fattig. Noe Dreyer kunne bekrefte da vi ble henta i farens Jaguar, og det vet vi jo alle at det ikke er hvem som helst som ruller rundt i! Men først gikk vi forbi en plass Raivis mente de solgte mat fordi der var alltid var lang kø, så det var sikkert dritbra mat der! Vi tuslet bort og kom oss inn og ned i kjelleren. Det viste seg å være en nattklubb... Så etter en god latter var det bare å stikke hjem.


*Dra en Idol, vil si at du skryter uhemmet av dine kommende prestasjoner før du har gjennomført noe, for så å drite deg loddrett ut og vær den dårligste.


Viva la Riga!


Nei... tenker vi bare slutter av med dinna muren her, passer ikke det bra?


Ringeklokke, type "slipper du meg inn" ...ikke så veldig uvanelig på en bygård.


Men hvor er døren...? "Ja bare vent to sekunder så skal jeg åpne vinduet...?"


Her snakker vi hjemme koselig restaurant.


Må bare si vi elsker problemløsere!


Clausen har fått fyring på dansefoten...


Raske båter, for dem som liker sånt...


Joda, du leser riktig, med denne kan du lukte sjokolade når du er nydusjet...!?


Raivis & The Crew Car!


Så kommer bilde av Miss Latvia! Du kan gjerne si det er harry, men det driter vi faktisk i! Til og med Dreyer syns plutselig motorsykkel var helt greit nå. Å du tenker sikkert, ja men ho er sikkert ikke så bra når ho får av seg hjelmen... men der tar du feil, vi traff nemlig på denne dama flere ganger siden hun hele tiden var innom "hjemme" vårt eller Statoil som det også heter. Og Crewet kan på alle måter godkjenne henne.


Bare sånn for å påpeke ett par ting, ikke bare kjører hun en fet sykkel og har det vi ser på som riktig kjøreutstyr, men motivlakkering, effektanlegg og knekken på skilte som indikerer at hun liker å dra på litt. Gjør det hele bare lit mer sexy!

2 views0 comments