• Vegar Clausen

Route 66, Level 1 - 11.08.2008


Ja nei, da har vi startet på den lille bilturen vi har ”planlagt”. Route 66 starter i Chicago og går hele veien til Los Angeles. Når vi forlot Chicago var det bare noen småting som måtte kjøpes før vi var klar for ferden over til vestkysten. Det ene var et kart over Route 66 og det andre var en elektrisk kjølebag til drikke og slikt. Vi så på dette som en rask stopp på en butikk og ferdig med det. Det skulle vise seg å vær verre enn som så. Vi gav opp letingen etter guidebok i Chicago, og rettet nesen sørover. Vi hadde også vært innom 20 butikker for å finne den kjølebagen, men ingen hadde de som var elektriske. Siden det er så veldig billig her borte, ender vi alltid opp med masse rare ting, og i 20 forskjellige butikker finner man mye fint. Så nå har vi gassgrill, grillutstyr, bestikk, fat, kopper, fyrverkeri, tusjtavle, brødrister, strømomformer, flaskekjøler, verktøy og til slutt en elektrisk kjøleboks.


Etter 50 mil klarte vi til og med å finne en kartbok for Route 66, så nå er vi On The Road. Den kjøleboksen vi har investert i er nok ikke av beste kvalitet, selv om den er utstyrt med digitalt display med temperaturen. Da den hadde stått på i over 12 timer var det fortsatt ikke kaldt, så det kan nok ikke kalles noe annet enn en boks med temperaturmåler.


Vi har nå fått skrudd sammen grillen og testet at alt fungerer og prøveskutt fyrverkeriet. Også har vi selvsagt sett en hel del kjente landemerker på veien hit til Lebanon. Vi har brukt 2 dager og har kjørt rundt 500 miles fra Chicago.


Vi la oss inn på et lite motell langs Route 66 i dag, Fredag. Siden det var veldig varmt på rommet fant vi ut at vi kunne kjøre å kjøpe kald drikke og tannkrem. Vi fant et døgnåpent supermarked kl 1 på natten. Og det er fortsatt veldig billig her borte, så vi endte opp med masse annet. Så nå har vi campingstoler, campingbord, kjøleskap for hus, dvdfilmer og drikke. Så nå skal det bli kald drikke og mat helt til California! Vi glemte selvfølgelig å kjøpe tannkrem siden vi ble så oppspilt av alt det fine vi fant, så vi må ta det igjen senere.


Her er noen av de store plassen vi har passert: Chicago – Joliet – Pontiac – Bloomington – Springfield – St Louis – Cuba – Rolla - Lebanon


Gutta med shades, go neon!


Gliset vårt i crome!


Clausen måtte selvfølgelig late vannet ...igjen!


Her traff vi en artig skrue, tror han het Homer...


Clausen: Dreyer, dreyer hvilken vei skulle vi sa du...?!


St. Louis


Clausen: Dreyer, husk å pakke nokk snø rundt flaska så den ikke velter nå da!

Free refil :)


Gas station...


Alltid gøy med "versens største"


Sånn kan du jo også få folk til å stoppe...


Alltid tid til litt golf langs veien...


Dreyer i kjent stil, skal bare låne Route 66 skiltet...


Route 66 på Route 66


Old school limo!


Skuta vår, V6 234hk :)0 views0 comments