• Vegar Clausen

SUNNY BEACH - And We Are Leaving! - 16.07.2012


Da har vi faktisk kjørt til Sunny Beach... Er det ikke det alle som stikker hit gjør da? Vi ankommer hostelet, faktisk det eneste hostelet i Sunny Beach, for vi foretrekker jo hostel... Men får beskjed i resepsjonen at de er overbooket, men at vi blir oppgradert til et hotell i nærheten med bedre location til samme pris. Og siden det er snakk om ei natt så går det greit. Dama hiver seg i bilen å kjører foran for å vise vei, og vi kan ikke annet enn le når hun svinger inn til ett hotell med navnet "Hotel Romantic" og nærmeste nabo er en strippeklubb...


Etter en liten kvil er vi klar for å innta Sunny Beach, allerede etter 10min har vi egentlig bare lyst å stikke. Kjøttkaker, lutefisk og heia Norge, virkelig! Greit nok, masse pent å legge øynene på, så det får gå. Og vi elsker konseptet med at "det er jo bare bikini". Du kan kle deg så horete du bare vil, så lenge du har bikini under, men hadde det vært "undertøy" som ser identisk ut og skjuler akkurat like masse, da er det fullstendig krise om du skulle vise litt trusekanten.


Et bedre måltid blir inntatt, og etter en hau med gratis øl var vi klar for mer flytende. Siden vi skulle videre neste dag tenkte vi å styre unna natt-klubbene siden det aldri går bra! og heller finne oss en lounge og bare nyte happyhour som stort sett går hele natta. Og da det erke-skandinaviske utestedet "den glade viking" kan reklamere med skandinavisk aften og svenske bartendere, syns vi det blir litt vell mye. Svenske bartendere og norske folk... Da kan du jo bare stikke på Anno (vist du ikke har mopedbart og caps, for da slipper du ikke inn)


Så etter noen drinker på utestedet Bounce, som tydelig var et av stoppestedene for de mange og endeløse pub-crawlene som er her, og noe som gjorde at det var stinn brakke til en vær tid. Vi fikk selskap av to danske jenter som prøvde å finne igjen sinn litt "løse" venninne, uten særlig hell. Så nå hadde de gitt opp, og funnet ut at det var bedre å tilbringe resten av kvelden med crewet.


Da er det dessverre nok ett innlegg uten særlig bilder, men slik blir det bare når vi kommer til plasser som gir oss absolutt ingenting!For alle oss kunst interessierte...


Vårt fantastiske lille krypin...


"Ku"ltur


Og her er endelig det alle higer etter! overfylte badestrender med solsenger helt ned i vannkanten så langt øye kan se... ja nei ditta var koselig!


Da er det faktisk bedre med et bilde av skilt...?!

0 views0 comments