• Vegar Clausen

SUNNY BEACH - The Beach Next! - 14.07.2012


Da var det avreisedag fra Serbia, dette må vi si er en plass vi virkelig kunne vært lengre. Og vi kan igjen anbefale Shine Hostel på det aller varmeste! Maken til gjestfrihet og service skal du lete lenge etter. Så med en invitasjon til Coca Cola Chiken (Hey, Snow) i lomma, var vi klar for å sette snuten mot Bulgaria. Det vil si vi hadde hørt rykter om en kjempestor katedral, og siden vi ikke hadde tatt så mange bilder her i byen, svinget vi bortom og fikk knipset noen shoots. Alt som begynner med "verdens største" er jo alltid bra!


Etter et lettere svindel forsøk ved en bensinstasjon, som vi lett gjennomskuet var vi fremme med grenseovergangen. Siden tolleren som var på nattevakt ikke snakket engelsk ga han fort opp å snakke med oss, og sendte oss over.


Vi ankom Sofia som er hovedstaden i Bulgaria, og litt tilfeldig svinget vi inn ei sidegate for å snu. Da kom vi rett bort til en Hyundai forhandler, og da vi sjekket om de kunne ha nye fjører til bilen, fikk vi oss en stor overraskelse da dem faktisk hadde ei på lager... Kompisen ringte rundt til alle kjente, men det fantes ikke flere i byen mente han... Men en er da mye bedre en ingen, så vi kjøpte den og tok den med oss.


Så kom vi på at vi ikke hadde prøvd å fylle aircondition anlegget siden siste reparasjon(da snakker vi siste timen før vi forlot Ålesund), så da var det bare å svinge skuta inn på verkstedgulvet. Å tror du faen ikke anlegge var tett da! Nå snakker vi, 30min sener og anlegget var fylt til randen med kjølende aircongass, og nå snakker vi minusgrader i bilen! hoho!


Vi kan ikke få takket de tre musketerer som har hjulpet oss hele veien med aircondition anlegget nok! Men en liten påskjønnelse skal dere hvertfall få!


Så tusen takk til: Espen André Nørve Stian Røsgård, & Harald Sandvik


Så nå fortsetter turen videre mot Sunny Beach, strender, bading, halvnakne damer og jakten på den siste fjøren.


...to be continued!


Balkans største "katedral"... vel vi er ikke særlig imponert!


Da er det mye morsommere med han kompisen her, som faktisk sitter under bakken og tar imot betaling...


Kan ikke huske å ha sett jotun bruke denne reklameplakaten i Norge.


Du vet han på hjørne...? han med ny olje og greier, og greier...?


Vel vi tok han andre...


Og mens vi venter på bilen (Dette kan også sammenfatte mesteparten av ferien for Dreyer, den evige jakt etter Wi-Fi)


Sixty is looking good!


Og da var vi klar for nye eventyr!

3 views0 comments