• Vegar Clausen

The D-Day - 07.09.2012


Som de fleste vet er planen vår å kjøre til (mot) India, nå har vi gått på en aldri så liten smell som gjør at vi nå er nødt til å ta en helomvending på turen. Vi hadde alle papirene i orden idet vi reiste fra Norge ...nesten. Vi manglet de nødvendige dokumentene for Pakistan og Iran. Og vi hadde ikke tid eller mulighet til å vente på svar, så vi tok sjansen og startet turen.


Pakistan var ikke noe stress overhode, men Iran hadde ikke så veldig lyst å slippe oss inn med bilen, og vi vet faktisk ikke hva som er grunnen. Vi kan bare spekulere, og det kan like så godt vær plassene vi ville besøke som en dårlig dag for kompisen som behandlet søknaden vår. Siden vi skulle ha med bil måtte vi søke skriftlig med reiserute, hotel, severdigheter og plasser vi ville se, så dette var ikke bare et skjema du fyller ut på 5min. Vi kunne søkt på nytt og endret søknaden vår, og kanskje fått den gjennom. Dette ville da gått ut over tiden vår siden vi måtte da ha ventet enda lengre på nytt svar, og kanskje fått avslag igjen. En fyldigere og mer detaljert versjon kan du lese i «The VISA Story» som er Dreyers utfyllende versjon om hele prosessen som vi har lovet dere tidligere, og vi vet dere gleder dere til!


Dette har nå resultert i ny reiserute, vi snur og setter snuten mot Afrika. Nærmere bestemt Marokko, hvor vi skal fly til Pakistan for så å ta buss/tog til India. Dette er den største knekken vi noen gang kan huske og ha hatt! Vi hadde virkelig sett frem til å cruise rundt i India med Sixty... men slik blir det nå altså ikke!

0 views0 comments