• Vegar Clausen

The land of kangaroo - 30.11.2008


Etter en god uke i Hong Kong var vi fornød. Vi hadde rukket å bli kjent med to helt identiske amerikanske menn, eller tivillinger som noen liker å kalle det. Clausen var også så heldig å få et gullkjede fra en biseksuell stripper som var på vei hjem til England. Vi hadde lenge gledet oss til å reise til Thailand for å ha noen late dager på strendene der borte. Da Dreyer plutselig kom over noen ”billige” billetter fra Hong Kong til Brisbane. Siden det er så kort tid til jul, fant vi ut at dette var like greit siden Australia er et stort land og utforske.


Vi satt helt uvitende på hostelet noen timer før avreisen til Brisbane, (som egentlig skulle gått til Thailand) da en backpacker kompis kom bort å lurte på om vi også skulle reise til Thailand. Han hadde fått beskjed om at han ikke kunne reise bort pga. noen lokale helter som dreiv å laget kvalme på flyplassen.


Vi valgte å ta nattflyet ned til Brisbane (elle det var enestes som gikk direkte) for å sove, og da spare ei natt med hostel. Da vi kom om bord i flyet fant vi ut at vi kunne se masse gode filmer. Så da vi hadde sett 4 filmer og spist to måltid fant vi ut at vi ikke rakk å sove noe på den flyturen. Da var det ikke annet å gjør en å prøve ut den velkjente jetlegen som alle går å maser om. Vi har hørt historier om folk som har reist et par tidssoner og vært gåen i flere dager ?! Vel vi kan vel si det slik at vi kom fram på hostelet og hadde en god dags søvn og våknet dagen etter like rask og spretten som alltid. Så vi skjønner ikke helt hva det er alle andre driver å klager over.


Det hostelet vi har kommet på nå har en litt luddig system. Vi kan nemmelig ta heisen fra hostelet og rett ned i en bar/club. Så dette ser vi på med stort potensial, eller…? Gjestene fra cluben kan også ta heisen opp til oss, men dette tar vi med knusende ro.


Vår tideligere reiseleder Huus, har valgt å ta ett skudd for laget og har påtatt seg ansvaret som utenrikskorespondent. Han har valgt å ta turen til Thailand, og gir oss daglige oppdateringer på situasjonen der borte. Det at han kanskje ikke kommer hjem til jul, er en liten pris å betale for å hjelpe ontheroad crewet til å få en bedre ferie. Så takk reiseleder/utenrikskorespondent Huus.


Siden vi nå nærmer oss jul, kan vi med stolthet presentere årets julekalender. Vi kan vell også legge til at denne nytest best med ett par kalde innenbords. Som tidligere nevnt i bloggen ville vi ”premiere” det som skriver på bloggen vår (ikke at det hjalp noe særlig). Og vi holder selvsagt det vi lover, så det er bare å følge med utover i desember. Vi kan vell også legge til at vi har jobbet ut fra følgende motto; ”Det blir ikke bedre enn julekalenderen vår blir”.

0 views0 comments