• Vegar Clausen

The Scott Story - 18.07.2008


Vell denne historien må bare med, sorry Scott…

Scott var litt uheldig og mistet kreditkortet sitt, og har vært litt mer forsiktig med pengene sine i det siste. Da vi var ut og drakk på hans siste dag i Miami, bled et ikke helt som forventet. Etter en liten krangel med vaktene på Mango, ”valgte” Scott og takke for seg og prøve lykken på egenhånd i Miami. Absolutt ingen hørte noe mer fra Scott den kvelden og vi begynte å undre hva han hadde funnet på. I 6 tiden om morningen blir Dreyer & Clausen vekket av en bedugget Scott som har en meget artig historie på lur.

Han hadde nemlig klart i bli kjent med ei dame, og skulle ta henne med hjem på hostelet. Da han kom opp på hostelet fant han ut at han ville spare Dreyer & Clausen for den opplevelsen, så han snudde å tok henne med seg ned på stranden…


Etter at han hadde fått seg en blowjob, oppdaget han at pengene han hadde var borte. Han begynte å skjelle ut den unge damen og mente hun hadde stjålet alle pengene. Så kalte han henne noen gloser som ikke egner seg på internett uten en ”I’m over 21” knapp, (og det har vi ikke på bloggen vår).


Scott som nå var virkelig irritert, orket ikke mer av utelivet og vendte nesen hjem mot hostelet. Hvor han ble møtt av den hyggelige resepsjonisten som sier: ”Scott, here is your wallet you wanted me too watch, while you were out”. Scott hadde nemlig vert så lur å lagt den igjen så han ikke skulle bli rana, noe han tydeligvis hadde glemt… Scott we love you!


Det hører også med til historien at når Scott hadde vekket oss og fortalt denne historien, forsvant han ut å laget mat. Da han kom tilbake 5 min senere fikk vi hører enda en artig historie fra den samme kvelden. Om dere vil hører den er det bare å lese dette fra toppen igjen.

0 views0 comments