• Vegar Clausen

Times in LA - 10.08.2008


Vi har vært i LA i over en uke nå, og vi kan vel oppsummere med en meget vellykket uke. Vi valgte å ta oss en liten tur opp til Santa Barbara, siden vi har hørt så mye om det. Vi vet vel ikke helt hva vi har hørt, og etter å ha vært der en dag, vet vi vertfall ikke hva vi har hørt. Vi kan vel kalle det en meget bedagelig plass for pensjonister med mye penger. På veien ned igjen mot LA valgte vi å kjøre langs kysten, noe som har gitt oss mange fine bilder og gode minner. Vi passerte en veldig bratt bakke opp på ett lite fjell og vi så muligheten, så vi var ikke verre på det enn å kjøre opp. Da klarte vi å rote oss midt inn i en musikkvideoinnspilling. Vi husker ikke helt hva artisten heter, men politifolkene mente musikken var så som så. Etter en liten fjelltur satte vi kursen mot Malibu, som var den siste ”store” byen før LA. Vi lette litt etter kongen av Malibu eller Mel Gibson som han heter, men etter en liten stund gav vi opp. Så vi valgte å finne noe som står still, så vi endte Malibu sightseeingen oppe ved familien Cohen’s hus fra tv serien The O.C.


Vi satt også av en dag til å vær med på The Tonight Show, med Jay Leno. Vi prøvde å kombinere det med å finne den norske ambassaden, men som dere alle vet så blir det bare krøll når man skal gjør to ting på en dag. Så da valgte vi Jay Leno. Grunnen til at vi skal finne den norske ambassaden er så såre enkel, vi har nemlig ikke passene våres lenger…?! Vi hadde også regnet med at å finne den norske ambassaden i LA skulle bli enkelt, men der tok vi skammelig feil. Vi har enda ikke klart å lokalisere den, og det telefonnummeret vi har er det ingen som svarer på. Så vi får se hva framtiden bringer…


Vi måtte selvsagt få med oss det velkjente Hollywood skiltet, og da var selvsagt målet å komme nærmest mulig. Noe vi følte vi klarte ganske godt. Kom vist ikke nærmere i følge en sikker kilde, uten å bli hentet av politiet i helikopter. Og vi må si oss meget fornøyd med at vi klarte å få med oss eventyrskuta eller leiebilen som noen også kaller det helt opp.


Her borte i Hollywood er det også noen karer som driver å lager film, de kaller seg Universal Studios og hadde vist laget en fornøyelse park som vi selvsagt måtte sjekke ut. Noe vi lenge hadde diskutert var hvordan det litt ”sexylubbene” amerikanerne får plass opp i noen av disse karusellene, og der fikk vi svaret på nært hold. En dame som var ”litt” kraftig prøvde to seter uten særlig hell, før hun virkelig gikk inn for det i sete ved siden av Dreyer. Det var tydeligvis en slags teknikk som gikk ut på at hun løftet noen av valkene opp, mens en av vaktene presset sikkerhetsbøylen inn imellom resten. Etter at både hun og vakten hadde presset i en lengre periode greide de å få bøylen til å låse seg på ytterste hakket. Noe som førte til at hun ble ”sittende” i en slags stående posisjon hvor ræva ikke var i nærheten av å være nedi setet… Og det var mildt sagt meget vanskelig å ikke dra litt på smilebåndet.


Det høres kanskje ikke ut som vi har gjort så mye, men med tanke på at vi bare gjør en ting om dagen blir dette ett par dager. Uten om dette har vi, hentet pakkebokser på postkontoret, pakket en forsendelse og sendt det hjem. Så der har vi tre dager til.

Lenger var det ikke mulig å komme...


Oh yeah...


Dreyer traff på en gammel flamme...


WTF...


Vist du ikke vet hva det er får du spørre onkel google..


Brødrene...


Clausen er tom for penger... (smisk, smisk)


En liten tur på Universal (Check)


Santa Barbra.


Pelikan, for dem som er interessert i slikt.


Clausen gikk for den lille sandwichen...


Nok en gang, WTF!


Dreyer, Clausen and Uncle Sam...


Dreyer mener den har samme bakkeklaringen som minien...


Jackhammer!


Please MTV, Pimp My Ride!


Dreyer: "Her var det jaggu mange skilt"


...to timer senere


Clausen fikk låne noe kritt av en kompis på stranda...


Så da var han like flink som resten av gutta ...mente han.


Takk nok en gang til ivrige fans som kommer oss i forkjøpet...


Musikkvideo innspilling.


Clausen var en liten tur innom Apu...


Dreyer: "Hva har jeg sagt om å drive å leke på egenhånd"


Reward: $1,25

0 views0 comments