logo2.png

The Music Video

High Five in Pisa

Siden vi fikk utdelt en ukulele på avskjedfesten av Per Einar og Ingrid, hadde vi ikke noe valg. Det skal selvfølgelig lønne seg å gi noe til crewet, og vi gir derfor noe tilbake til dere! Vi måtte da lage en musikkvideo! 

Vi er begge veldig langt over toppnivå når det kommer til musikk og dans. Vi har takket nei til prestisjetunge skoler som Baardar Danseinstitutt og Norges Musikkhøgskole, fordi vi heller vil bevege oss utenom og forbi alt som kan læres. Vi er rett og slett for musikalsk og rytmisk for en slik A4 tilværelse i noe de kaller studio og scener. Vi er nå ute i verden for å få erfaringen innenfor felt som ingen andre har sett maken til, enda! Her skal vi utvikle oss selv som (gate)musikanter, trubadurer, dansere og læremestrer, og finne den perfekte tone og den perfekte dans! Dette er et mål vi har hatt i en årrekke, og føler oss enda nærmere den endelige perfeksjonismen av sang og dans! Dette er ikke en promille av hva vi skal få ut av verden når det gjelder dette emnet, men vi kan ikke sitte her og fortelle dere alt. Dere må rett og slett bare bli slått i bakken av våre enorme evner til å formidle sang, musikk og dans på! Noe verden aldri har sett maken til, og dette er bare begynnelsen. Vær så god!

Farewell Party

Trailer

Frem til publiseringen av denne videoen var det ingen som visste at Clausen skulle på tur, og det var heller ingen som visste hvor og når Dreyer skulle reise. Så dette ble første gang vi «fortalte» av vi skulle til (mot) India, og ikke minst at vi skulle kjøre ned dit.